miasayang

Im nt a perct girl, my hair doesnt alwys stay in place n i spill things a lot, I'm pretty clumsy n sometims i hav a brken heart, my frens n i sometms fight n myb somedys nothg goes rite but whn i thnk bout it n take a step bck, i realise hw amazing life truly is n tht maybe, just myb i like being unprfct,

Saturday, 26 March 2011

::THE BEST DAMN THING THAT YR EYES HAV EVER SEEN::

well harini memang seronok tahap dewa lah. outing beramai ramai. hehehe. the sad thing is outing ni maybe outing terakhir kitorang lah. kitorang karok tadi memang puas siiiiooooot lah. hahaha. tak pasal pasal kene charge RM201.40 satu bilik kot. around rm19 each person. but serious pengalaman ni memang berbaloi. i love korang weeeeh.ya Allah aku mohon agar Engkau wujudkan pertemuan tuk kami kali kedua lepas ni ya Allah. 


hahahaha. tayang muka suci before outing dulu.
beberapa lepas ni muka huduh. haha. peluh peluh naik bus. hihi


 me with Lydiaizna


woah gemuk kan aku. . .with mina



ade auntie tersesat tu. hahaha



bertapa kejap ah. ngeeh~


 kawan kawan sayang



kawan kawan terbaik


cute giler kan Najwa?? haha


hahahahaha menyampah betul pic ni.











Thursday, 24 March 2011

::KAK LIMAH::


ENJOY

hahah. well ni video yang kitorang pertaruhkan fr the 60 second vid challenge. hehe. ni lah competition yang paling best pernah aku involve. well Alhamdulillah penggambaran yang mengambil mase just one night.( 4 jam ) ni lah yang berjaya jadi Top 12 dari 60 videos yang dipertandingkan. dapat saguhati pun jadilah. hihii


video

time : two days before submit this vid
venue : AP3 first floor, room no one (mine) haa
 




menarik tak? haha aku jadi
the pontianak #4 with telekong lah. hahahaha
memang best time ni. seronok sangat kenangan waktu
pengambaran weeeeh. besssst sangat..haha

::aku minat ramai orang::

heehehe.
aku ni kalau tak pandang lelaki comel tak sah.
mata tu asyik dok  melilau je pandang sekliling. 
hihi. gatal sungguh. mata ooh mataa.
dahla mata aku kelabu.hahaha( dasar lens )well aku ni kan perempuan,
so perasaan untuk meminati tu memang lah sangat dahsyat ohh. 
kat KMS ni ramai gila aku minat. 
haha. but dalam diam lah kan. 
yang paling aku minat tu means yang favourite tu adelah sorang mamat ni. seriuos dalam laki laki yang aku minat tu dia paling tak comel.
haha. kesian sungguh, tapi dia menarik. pemalu. huhu.
dari sem satu till this day aku still suka kat dia.
haha.entah laa dia suka aku ke tak, 
tapi rasa macam dia tak perasan pun aku. 
ohhh kesian aku..eeeeemm. nak dijadikan cerita,
adelak minah cantik tahap dewi hutan ni jatuh cinta kat dia.
memang cun weh. aku lau laki memang cair tengok dia.
nak dibandingkan dengan aku mmg macam penyu dengan unta.
dia unta lah aku mesti lah penyu kan. 
huhuhu. dia dahla kaya. cantik lak tu, pandai,
well-mannered, errmm memang perfect score lah.
lau laki tu pilih aku lah kan, memang lah 
aku cungkil biji mata diasebab bodoh sangat minat 
kat minah disorder macam aku nihaha. 
well. bila aku dah tau pasal girl ni minat kat boy tu.
terus lah aku tak minat kat dia. yelah sape lah aku kan. 
dhla tak cantik, tak kaya, tak pandai, huhuhuh ;(
takpe takpe. haha. aku redha je.
lagipun watpe nak marah kan, aku just minat je.
haha. well aku harap korang bahgie ;p

woaaah. dah 3 bulan kot aku tak balik.

huhuuu. rindunya rumah ku. 
rindu mama, abah, along, natra, sya, alya, 
well...tinggal berapa hari je lagi pun. hahaha. 
but seriously rasa sayang plak nak tinggalkan KMS ni. 
hmm. but life must be go on. ngeeeeee.
poyo giler aku ni.

secara jujur nye banyak lahh yang aku belajar as long as aku menjadi 
student kms ni. haha. seronok. part yang paling seronok tu bila dalam
kelas. well aku start blogging ni masa dah tinggal 26 hari je lagi nak balik, haaha memang banyak kenangan dah tak dapat aku coret. hahak

nanti lah aku ingat balik aku nak abadikan dalam 
blog ni.huhuh. tadi kelas IT memang BEST
nak mampus lah aku cakap. lecturer sporting 
habis. hahaa. then part yang paling klakar bagi aku time aku tanye 
FIrdaus Hilmy 

aku: wei Daus, kalau aku jadi lelaki and kau jadi perempuan kan,
kau nak aku tak?. hahaha ;p

hii..kalau difikir fikir balik kan, aku ni memang tak malu betul
ada ke tanya macam tu. segaan nyee, haha, dahla daus jawab camni


Firdaus:  ASTAGHFIRULLAH al-adzim,,tolonglah kawan aku ni Ya Allah.

hehehe. bengong betul. malu betul aku. satu kelas gelakkan aku
aku asyik jadi bahan ketawa je. haha

 lepas tu our Beloved Mdm IT ; Pn. Haslina memang asyik ketawakan aku je.
tapi dia memang lah baik. I love you Madam. hehe










::: Happy Family :::

these photos were taken two weeks ago. kitorang memang Happy Family ;)

kelas aku ada 3 orang lelaki je. haha.

sape la edit glitter glitter ni. buruk sungguh. haha


walaaaaah. i love this. masa ni serious angin kuat gila. hahaha


mudoh sajo kito rehak duo minik stengoh - Sir Mat Nor